forsiden | sideoversikt | kontakt

Litt nylaget fra den Kringliske hånd... Noen av disse hadde jo tenkt seg på Etnedalsdagene i juli, da...men sjåføren gikk hen og ble syk. Så nå har de havnet her... foreløpig. :))

Kanelstang, bladgull, hatteslør, metalltråder "og slikt" er jo som kjent mye brukt. Dog kanskje ikke mest på kort - men det går veldig bra der også (...synes nå jeg, da :)) Bør nok imidlertid overleveres for hånd!

Madonna... I en litt mer opprinnelig variant enn damen på høstens konserter. Med lille barnet på armen, vokset lintråd rundt kroppen, og endatil en liten madonnamedaljong i metall. 300gms hamret kartong som har fått seg en tur gjennom printer'n for anledningen.

Engler er alltid fint... "synes nu jei"! Ikke minst disse gammeldagse velkjente variantene. Et glansbilde har blitt scannet inn, printet ut på rell. tykk og stødig kartong, klippet ut, "kantet" med lyst brunt blekk for å gi dybdeeffekt, slik det er gjort på det aller meste av shabby-chic variantene. Myye jobb....men verdt det!

(Her er jo blekk-kantene langs ytterkant også, lettere å se hva jeg mener her.)

En litt annen vri på feste av medaljongen; en bitteliten malje til å tre metallringen gjennom. (Bildet er bygd opp 3D med små skumputer, så medaljongen kan henge fritt)

 

Nok et kanelstang-kort.... fortsatt 300gms meget eksklusiv hamret kartong, og også med hvitt ekstra kort i samme kartong inni.  (Vanedannende å plukke råvarer fra øverste hylle...det blir liksom ikke noe annet som duger etterpå... :))

Samme kartong, påmontert et bittelite "fargesøl" fra undertegnedes hånd (3D oppbygd)

_________________________

Her er jo selvsagt det kortet som er mest skuffet over å ikke ha kommet seg avgårde til Etnedal slik planen var... Bruflat Kirke er tegnet, scannet inn på PC, forminsket til egnet størrelse, printet ut og stanset ut med en sirkelstanser 2 1/2" (ca. 6 cm.) "Liksom-poststempel" og den "slitte tapeten" er blitt til på egen PC og til akkurat dette lille prosjektet. Ikke veldig rart at det var skuffende å ikke komme i mål, dah... :.(  Kartongen er den samme, 300gms hamret Conqueror Contour, farge her er Brilliant White... Helt fantastisk eksklusivt - og selvsagt desto mer moro å jobbe med! "Picture don't do justice" som de gjerne sier på eBay ;))

 

                                                                                               4. August 2009